Velkommen til SIND Ungdom Vestegnen

Åbningstid
Onsdag 16:30 – 21:00

Obs. Da SIND Ungdom er drevet af frivillige kræfter, vil der være dage hvor klubben desværre er nødt til at holde lukket. Hvis du vil være helt sikker på, at du ikke går forgæves, så tjek vores offentlige facebookside her, hvor det meldes ud hvis klubben er nødsaget til at holde lukket.

Adresse
SIND Ungdom Vestegnen
Karetmagerporten 5
2650 Hvidovre

Kontakt
Mail: vestegnen@sindungdom.dk
Telefon: 53501323
Facebook: SIND Ungdom Vestegnen

v
Velkommen til Sind Ungdom Vestegnen
Her i SIND Ungdom Vestegnen, har vi en masse engagerede og super søde frivillige, der står klar til at give en hjælpende hånd! Vi er alle sammen unikke, så du kan forvente at møde en masse frivillige med vidt forskellige personligheder og udstrålinger.

Vi går meget ind for fællesskab og trygge rammer, vi hjælper hinanden med at planlægge hvad der skal spises til aftensmad, handler ind, snakker, hygger, rydder op sammen og ikke mindst så tager vi hånd for hvem man er og hvad man kan håndtere i vores hyggelige klub.

Vi har åbent hver onsdag kl. 16:30 – 21. Det koster 20 kr. for at kunne spise med.

Klub telefonen er kun åben når klubben er åben men du er velkommen til at skrive hvis du har spørgsmål på facebook, mail eller SMS så svare vi hurtigst muligt.
Vi ser frem til at møde dig! 😊

·

 

Lofo-uden-baggrund

SIND Ungdom · CVR: 33292066 ·  Fælledvej 12  ·  2200 København N  ·  info@sindungdom.dk  ·  +45 5376 7072 · Persondata / cookies