Velkommen til SIND Ungdom Svendborg

Åbningstid
Torsdag 17:30 – 21:00

Obs. Da SIND Ungdom er drevet af frivillige kræfter, vil der være dage hvor klubben desværre er nødt til at holde lukket. Hvis du vil være helt sikker på, at du ikke går forgæves, så tjek vores offentlige facebookside her, hvor det meldes ud hvis klubben er nødsaget til at holde lukket.

Adresse
Christiansvej 45A
5700 Svendborg

Kontakt
Mail: svendborg@sindungdom.dk
Facebook: SIND Ungdom Svendborg

v
Velkommen til SIND Ungdom Svendborg.
I SIND Ungdom Svendborg vil vi skabe et mødested, der tilbyder socialt samvær, hvor fælleskab, rummelighed og forståelse er i fokus. Vi bestræber os på at skabe et frirum med plads til alle unge mellem 16-35 år, hvor den ligeværdige og tillidsfulde relation er fundamentet i al samvær. Vores fællesskab er præget af, at vi tør tage den svære samtale og bryde tabuet omkring psykisk sårbarhed.

Vil du gøre en forskel for psykisk sårbare unge i Svendborg?

Som frivillig i SIND Ungdom Svendborg bliver din primære opgave at bidrage til hyggelige og trygge rammer for de psykisk sårbare unge, der kommer i klubben. I samarbejde med de øvrige frivillige og de unge, vil du i løbet af en klubaften derfor bidrage til praktiske opgaver såsom indkøb og madlavning. En almindelig klubaften vil typisk byde på sjov og alvor, snak, grin og brætspil samt muligheden for at udfolde sig kreativt.

Lyst til at høre mere?
Læs meget mere her eller send en mail til Galina Nordby, Organizer for SIND Ungdom på galina@sindungdom.dk

·

 

Lofo-uden-baggrund

SIND Ungdom · CVR: 33292066 ·  Fælledvej 12  ·  2200 København N  ·  info@sindungdom.dk  ·  +45 5376 7072 · Persondata / cookies