Tak for i år! Summer Camp 2018 er overstået. Følg SIND Ungdom på Facebook for at blive opdateret på vores fremtidige arrangementer.

4 dage med ferie og fællesskab; brætspil, gå ture, strand, vand, bål, hyggelige stunder og en lille fest.
På SIND Ungdoms Summer Camp kan du møde gamle og nye venner i trygge omgivelser og have en dejlig sommerferie med andre unge psykisk sårbare. Der vil være SIND Ungdom frivillige med fra hele landet, som tager hånd om os alle sammen.

Hvad er en SIND Ungdom Summer Camp?

En SIND Ungdom Summer Camp er en lille sommerferie for vores medlemmer.  Det er en camp arrangeret af SIND Ungdoms unge og frivillige. Formålet er, at have en hyggelig sommerferie sammen med andre unge – og måske få nye venner og bekendtskaber fra de andre SIND Ungdom klubber rundt om i landet.

Hvad sker der på en SIND Ungdom Summer Camp?

På Summer Campen vil der være forskellige aktiviteter arrangeret af frivillige, men mest af alt skal vi bare hygge os, gå ture på stranden, bade, spille brætspil og rundbold og måske lave pandekager over bål. Vi hjælper hinanden med madlavning og oprydning, og alle deltagere bliver en del af et lille fast team, som de har fællesopgaver med. Lørdag aften holder vi en lille festmiddag med særlig lækker mad – og det kan være, der kommer noget underholdning.

Hvor og hvornår er campen?

Information om Summer Camp 2019 kommer.

Der vil blive arrangeret busser med afgang fra alle SIND Ungdoms klubber, ligesom alle deltagere hentes igen og køres tilbage til klubberne søndag. Nærmere information vil blive sendt til alle, der melder sig til.

Hvem må komme med?

Alle unge mellem 16 og 35 år der er medlem af en lokal SIND Ungdom klub, er inviteret til vores Summer Camp. Er du ikke medlem af SIND Ungdom, kan du blive det på vores hjemmeside: www.sindungdom.dk/medlem det koster kun 75 kroner om året.

Jeg kender ingen andre, der skal med på SIND Ungdom Summer Camp…

Du skal være hjerteligt velkommen alligevel <3 De frivillige der er med på SIND Ungdoms Summer camp, er vant til at tage imod unge psykisk sårbare og få dem med i fællesskabet. Der vil desuden blive arrangeret forskellige aktiviteter i starten af campen, som gør det nemmere at lære hinanden at kende og få nye venner og bekendtskaber. Der vil være andre end dig, der ikke kender andre – men det kommer I til.

Kan jeg være med til at planlægge SIND Ungdoms Summer Camp 2019?

JA du kan – og jo flere der er med i planlægningen dets bedre. Vil du være med på planlægningsholdet kan du skrive en mail til peder@sindungdom.dk

Koster det noget at være med på SIND Ungdom Summer camp?

Nej – SIND Ungdoms Summer camp er HELT gratis for medlemmer!


Tak til Bikubenfonden som har sponsoreret årets Summer Camp.
Bikubenfonden