Bliv frivillig på Roskilde festival ’17 for SIND Ungdom

SIND Ungdom

SIND Ungdom er en selvstændig, landsdækkende ungdomsorganisation. Vi arbejder for et samfund, hvor ingen unge føler sig alene eller isolerede, men i stedet møder forståelse, respekt og anerkendelse, når de selv eller deres nærmeste bliver ramt af psykisk sårbarhed, og derigennem bliver i stand til at leve et mere tilfredsstillende og indholdsrigt liv.

Vi har brug for din hjælp til at kunne gøre endnu mere for endnu flere unge psykisk sårbare i Danmark!

SIND Ungdom arbejder for at:

  • Tilbyde aktiviteter, frirum og stærke fællesskaber, hvor sårbare unge kan møde andre sårbare unge, bryde den negative ring af ensomhed og afmagt og genvinde styrken til at håndtere deres egen livssituation.
  • Guide og støtte psykisk sårbare unge til at tage aktivt del i civilsamfundet omkring dem, blive en stemme i den demokratiske debat omhandlende psykisk sårbarhed og således influere og inspirere andre psykisk sårbare unge til at stå frem og deltage i de samfundsmæssige processer.
  • Nedbryde fordomme og tabuer om psykisk sårbarhed blandt unge gennem information, oplysning og debat. Herunder at fremme forståelsen mellem psykisk sårbare unge og andre unge.

SIND Ungdom på Roskilde Festival

På dette års Roskilde Festival har SIND Ungdom, sammen med fire andre organisationer, ansvaret for at indsamle pant på festivalen. SIND Ungdom har to pantstationer, der begge er placeret på campingområderne i Øst. Pantstationerne kommer samtidig til at fungere som en base for frivillige og andre festivalgæster.

Frivillig med SIND Ungdom på Roskilde Festival

Som frivillig med SIND Ungdom skal du sammen med dit team og en teamleder samle pant på campingområdet, samt tage imod pant, som festivalens gæster donerer ved pantstationerne. Vi vil sammen arrangere konkurrencer og andre sjove aktiviteter i løbet af vagterne og sprede god stemning. Du skal i alt have tre vagter á 10 timer. Alle vagterne er fra 11.00 til 21.00 og er i perioden fra og med lørdag den 24. juni til og med søndag den 2. juli.
Udover de tre vagter, skal du inden Roskilde Festival starter, deltage i et 2-timers informationsmøde, hvor du får mere at vide om SIND Ungdoms arbejde. 

Dig som frivillig sammen med SIND Ungdom på Roskilde Festival

For at blive frivillig med SIND Ungdom på Roskilde Festival 2017, skal du have mod på at gøre en aktiv indsats for at samle så meget pant som overhoved muligt. På den måde støtter du massivt op om SIND Ungdoms arbejde for psykisk sårbare unge i Danmark. Herudover er det et krav, at du er fyldt 18 år, når festivalen starter, samt at du er medlem af Sind Ungdom, hvilket koster 75 kr for et helt år.

Ansøgning

Hvis du har lyst til at blive en del af SIND Ungdoms frivilligteam på årets Roskilde Festival, så ansøg så snart du kan, da vi ansætter hurtigst muligt.

Vi glæder os til at samle med dig!

Husk du skal være medlem af SIND Ungdom for at kunne være frivillig i organisationen (75 kr pr. år)- bliv medlem her: https://sindungdom.dk/medlem/

0 Comments

·

Lofo-uden-baggrund

SIND Ungdom · CVR: 33292066 ·  Fælledvej 12  ·  2200 København N  ·  info@sindungdom.dk  ·  +45 5370 7207