Har du lyst til at blive frivillig?

Har du lyst til at hjælpe unge, som har prøvet at have det svært – så er SIND Ungdom måske noget for dig? Vi søger frivillige, som har lysten og evnerne til at være der for andre.

Du skal kunne svare ”ja” til følgende:

  • Jeg er mellem 21 – 35 år.
  • Jeg har lyst til at gøre en forskel for unge psykisk sårbare.
  • Jeg vil deltage i frivilligmøder, supervision og kurser.
  • Jeg er ikke bange for at tage den både “nære og svære samtale”.
  • Jeg kan arbejde frivilligt i minimum 6 måneder.
  • Jeg vil støtte SIND Ungdom med mit medlemskab, der koster 75 kr. årligt.

Som frivillig bliver du tilknyttet en af vores klubber for unge psykisk sårbare, der ligger rundt omkring i landet. Her er du sammen med andre frivillige om at byde de unge velkommen i klubben og skabe hyggelige og trygge rammer om det sociale samvær. Derudover står du for praktiske opgaver såsom lettere rengøring, indkøb og madlavning i fællesskab med de unge sårbare, som kommer i klubben.

SIND Ungdom tilbyder et hyggeligt fællesskab, interne kurser og uddannelse og stor indflydelse på en landsdækkende ungdomsorganisation i rivende udvikling.

SIND Ungdom arbejder for, at unge psykisk sårbare i alderen 16 – 35 år kan opleve større håb, mening og engagement, ligesom de kan styrke og udvide deres kompetencer og sociale netværk ved at komme i klubben. Et stort antal unge med sociale og psykiske problemer, heraf mange med psykiatriske diagnoser, lever et liv i udkanten af samfundet. De oplever at være ekskluderet fra uddannelse, job og fritidstilbud og deres sociale netværk kan være begrænset. Det ønsker SIND Ungdom lave om på.

Hvis vi har fanget din interesse så skriv ½ A4side om, hvad du ønsker at bidrage med til SIND Ungdom, og hvor du bor, og send den til os på info@sindungdom.dk

Jobopslag: SIND Ungdom København

Vær med til at støtte psykisk sårbare i hovedstaden, bliv frivillig i SIND Ungdom København. Som frivillig i SIND Ungdom København er du med til at give et pusterum til psykisk sårbare unge.

Har du lyst til at bruge en tirsdag eller en torsdag et par gange om måneden på at hygge dig med psykisk sårbare unge og styrke dine egne kompetencer inden for frivillighed og socialt arbejde? Så send en halv sides motiveret ansøgning til København@sindungdom.dk allerede idag og vi kontakter dig snarest!

Du kan læse meget mere om SIND Ungdom københavn her.

 

Hør Johannes og Lea fortælle hvorfor de er frivillige

 

·

 

Lofo-uden-baggrund

SIND Ungdom · CVR: 33292066 ·  Fælledvej 12  ·  2200 København N  ·  info@sindungdom.dk  ·  +45 5376 7072 · Persondata / cookies