Har du lyst til at blive frivillig?

Har du lyst til at hjælpe unge, som har prøvet at have det svært – så er SIND Ungdom måske noget for dig? Vi søger frivillige, som har lysten og evnerne til at være der for andre.

Du skal kunne svare ”ja” til følgende:

  • Jeg er mellem 21 – 35 år.
  • Jeg har lyst til at gøre en forskel for unge psykisk sårbare.
  • Jeg vil deltage i frivilligmøder, supervision og kurser.
  • Jeg er ikke bange for at tage den både “nære og svære samtale”.
  • Jeg kan arbejde frivilligt i minimum 6 måneder.
  • Jeg vil støtte SIND Ungdom med mit medlemskab, der koster 75 kr. årligt.

Som frivillig bliver du tilknyttet en af vores klubber for unge psykisk sårbare, der ligger rundt omkring i landet. Her er du sammen med andre frivillige om at byde de unge velkommen i klubben og skabe hyggelige og trygge rammer om det sociale samvær. Derudover står du for praktiske opgaver såsom lettere rengøring, indkøb og madlavning i fællesskab med de unge sårbare, som kommer i klubben.

SIND Ungdom tilbyder et hyggeligt fællesskab, interne kurser og uddannelse og stor indflydelse på en landsdækkende ungdomsorganisation i rivende udvikling.

SIND Ungdom arbejder for, at unge psykisk sårbare i alderen 16 – 35 år kan opleve større håb, mening og engagement, ligesom de kan styrke og udvide deres kompetencer og sociale netværk ved at komme i klubben. Et stort antal unge med sociale og psykiske problemer, heraf mange med psykiatriske diagnoser, lever et liv i udkanten af samfundet. De oplever at være ekskluderet fra uddannelse, job og fritidstilbud og deres sociale netværk kan være begrænset. Det ønsker SIND Ungdom lave om på.

Hvis vi har fanget din interesse så skriv ½ A4side om, hvad du ønsker at bidrage med til SIND Ungdom, og hvor du bor, og send den til os på info@sindungdom.dk

Jobopslag: SIND Ungdom Svendborg

Vil du gøre en forskel for psykisk sårbare unge i Svendborg?
SIND Ungdom åbner ny lokalklub i Svendborg og har brug for DIN hjælp!

Som frivillig i SIND Ungdom Svendborg bliver din primære opgave at bidrage til hyggelige og trygge rammer for de psykisk sårbare unge, der kommer i klubben. I samarbejde med de øvrige frivillige og de unge, vil du i løbet af en klubaften derfor bidrage til praktiske opgaver såsom indkøb og madlavning. En almindelig klubaften vil typisk byde på sjov og alvor, snak, grin og brætspil samt muligheden for at udfolde sig kreativt.

Læs meget mere her!

Har du spørgsmål? Så er du altid velkommen til at sende en mail til galina@sindungdom.dk

Hør Johannes og Lea fortælle hvorfor de er frivillige

 

·

 

Lofo-uden-baggrund

SIND Ungdom · CVR: 33292066 ·  Fælledvej 12  ·  2200 København N  ·  info@sindungdom.dk  ·  +45 5376 7072 · Persondata / cookies