Velkommen til SIND Ungdom Århus

Afslapning og hyggesnak i godt selskab er essensen når vi mødes i klubben. Vi snakker, griner, spiller spil, slapper af, handler ind og laver mad sammen. Du er altid velkommen, og du behøver ikke at sige på forhånd, at du kommer. Vi hjælpes ad med at vælge dagens menu, købe ind og lave mad. Det koster 20 kr. at spise med.

 

Obs. Da SIND Ungdom er drevet af frivillige kræfter, vil der være dage hvor klubben desværre er nødt til at holde lukket. Hvis du vil være helt sikker på, at du ikke går forgæves, så tjek vores offentlige facebookside her, hvor det meldes ud hvis klubben er nødsaget til at holde lukket.

ÅBNINGSTIDER
Tirsdag 16.00-21.00

STED
SIND Ungdom Aarhus
Alléskolen
Toldbodgade 5, 4. sal
8000 Aarhus C

Kontakt
Kontaktperson: Tore
Mail: aarhus@sindungdom.dk
Telefon: 6178 7883

OBS: Telefonen er kun tændt, mens klubben er åben hver tirsdag fra 16-21. Men du er også velkommen til at skrive til os på aarhus@sindungdom.dk, hvis du skulle have nogle spørgsmål.

v

SIND Ungdom Århus ønsker med vores klub at skabe fællesskab og rummelighed for psykisk sårbare unge og gennem synlighed af SIND Ungdom Århus at bidrage til at aftabuisere psykisk sårbarhed. Vi ønsker at skabe et rum, hvori vi møder hinanden med forståelse, respekt og anerkendelse i et fællesskab, der sigter mod større livsglæde.

·

 

Lofo-uden-baggrund

SIND Ungdom · CVR: 33292066 ·  Fælledvej 12  ·  2200 København N  ·  info@sindungdom.dk  ·  +45 5376 7072 · Persondata / cookies